U nastavku današnjeg članka govorićemo o nekretninama koje su definitivno najbolji i najunosniji biznis koji možete da imate u današnje vreme. Od davnih vremena su stari ljudi govorili da jedina investicija, koja definitivno nikada ne može da propadne jeste ona sa nekretninama. Kada kupite kuću ili stan, a da je viška, jako brzo je kroz rentanje možete brzo otplatiti. 

Mnogi se također bave i time da kupe stan u nekoj zgradi koja se tek krenula graditi, i onda kada krene prodaja, oni je prodaju po puno većoj ceni od onekoje su je pazarili. Onda dalje rade takve stvari, tako da je to čist biznis koji je itekako isplativ. Danas kada posetimo bilo koji grad kao turisti biramo stan na dan koji je itekako popularan. 

Međutim, imaamo u prošlosti jako puno primera vlasnika stanova koji iznajme svoj stan, i da na kraju dožive jako veliko iznenađenje. Naime, desi se da se ne plate režije, i ni samo odu iz stana, pri tome mislimo na studente ili bračne parove. Šta tek reći za krađu ili uništavanje inventara? Sve su to stvari sa kojima se moramo suočiti kada izdajemo nekome stan ili kuću, jer jednostavno ne znamo šta nas može dočekati sutra.

Mi vam tako danas donosimo baš jedan takav primer od čoveka koji je inače iz Beograda, i koji ima nekretninu u Beču, iznajmio ju je jednom direktoru, a potpisali su ugovor na tri godine. Nakon par mesci je došao p oneke račune, a kada je ušao u stan, tamo kao da j prošla neka ekskurzija. Živi užas, pogledajte i smi slike..

Ads