Novak Đoković i Rafael Nadal su definitivno veliki rivali od malih nogu i između njih vlada jako veliki rivalitet. Međutim, nedavna dešavanja koja smo imali u Australiji, pokazala su da Rafael Nadal i nije toliko dobar čovek koliko s samo prikazivao. Naime, kada je Novak dobio odbijenicu za ulaz u Australiju, većina je izrazila žaljenje što Novaka nećemo gledati na turniru, a Rafa je rekao da turnir ništa manje neće biti kvalitetan ako na njemu ne bude Novaka.

Samim time je pokazao jako veliki strah, od Novaka i njegove kvalitete, a zvezde su mu se poklopile i on je uzeo 21 Grand slem, i na taj način za sada ušao u istoriju, te je bacio rukavicu u lice Novaku i Federeru, koji su ostali na 20 osvojenih turnira.

Koja je razlika između njih dvojice pokazuje i podtak da Rafa još se uvek niuje oženio i da nema nameru da ima decu, dok ne okonča svoju karijeru. Sa druge strane, njegov ujak Toni je zadužen za njegovu karijeru i trenira ga bukvalno od najmlađih dana. On je također nagazio Novaka pre par dana kada j erekao da se rafi nikada ne bi desilo što se desilo Novaku, jer je on za trazliku od Novaka jako lepo vaspitan i kulturan. 

Videćemo kako će na ovu izjavu da reaguje Novak i kakve samo veze ima vaspitanje sa nedobijanjem vize u Australiji?

Ads