Kada su u pitanju muzička takmičenja Zvezde Granda su rijetki koji nikako ne gube popularnost, iako je situacija sa pandemijom korona virusa uzrokovala totalnu krizu, ovom rijalitiju nije ništa uspjela da pokvari. Zvezde Granda su napravili samo jednu malu pauzu koja se desila u martu prošle godine i ta je paua trajala 2 mjeseca, a ponovno su krenuli normalno da rade ali uz poštivanje mjera. Danas u studiu nema publike, a žiri je odvojen sa staklenim pleksigasima i to je riješeno.

Sada je došlo do nekih problema u samom takmičenju, a kako smo mogli da pročitamo glavni problem je Marija ŠErifović koja izgleda će uskoro da napusti ovo takmičenje, a također prije neke 2 godine je još jednom imala okršaj sa Sašom Popovićem kada je rekla da će napustiti šou. Marija ne može da stigne da uskladi svoje obaveze i svaki vikend mora da dolazi u Beograd, i mora ponekad da otkaže neka svoja putovanja ili nastupe. Veliki broj zvijezda se pojavio u Zvezdama Granda od 1998. godine, a te su osobe napravile velike karijere. Neke od njih su Tanja Savić koja je prokockala svoju karijeru, ali imamo i one koji su totalno zalutali u samom ovom takmičenju, dok je njihov nastup uveliko bio popularan na kanalima YouTube.

Prije nekoliko emisija se na bini Zvezda Granda pojavio jedan takmičar koji ima 17 godina, i koji izgleda kao da je na scenu došao Aleksandar vučić. Odmah je dobio pitanje od žirija da li je on možda sin Vučića, ali momak se samo nasmijao i rekao kako nema šanse za to. Video možete sami da pogledati i da se uvjerite kako je mladić preslikani Vučić.

Ads