Konačno je za medije o veliko skandalu koji trese Zvezde Granda odlučio i da progovori šef svega u Grandu Saša Popović, a radi se o izbacivanju mlade takmičarke iz Banja Luke , Vanje Knežević, čiju je diskvalifikaciju striktno tražila Jelena Karleuša, a Popović ju je podržao oko toga, pa je u TV emisiji Popović pokušao sve to da objasni:

“Za ovih 18 godina preživjeli smo svakakvih napada. Bilo je toliko muzičkih takmičenja, mi smo odoljeli svemu tome, došli smo tu gdje smo sada. U subotu smo imali najgledaniju emisiju u zadnjih par godina. Ono što je bitno da kažem, da smo za sve godine smo iznjedrili toliki broj djece, imena i pjevača i sretan sam što ta djeca danas imaju svoje kuće, stanove, djecu, porodice. Te 2014. godine pojavila se Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, Stevan Anđelković, pa posle Milica Todorović, Rada Manojlović, Dule Svilar, Dinča, Milan Stanković. Nakon toga 2009. godine sve vrsni pjevači, Darko Lazić, Jova Stevanović, Topalko, Jelena Kostov, Aleksandra Bursać… Pa onda dalje Stefan Petrušić, Petar Mitić, Milica Pavlović, Nadica Ademov, Andreana Čekić, pa Prijovićka, pa Grujićka… Ne znam kako bi se radile muzičke emisije da nismo napravili toliki broj novih imena. Grand je iznjedrio milion njih, održao popularnost velikom broju pjevača”

Dalje je u svome izlaganju Saša Popović rekao i ove stvari: “Preko stotinu hiljada kandidata. Da se ne lažemo, danas svi hoće da pjevaju pa i starlete. Za sve ovo vrijeme imali smo preko 200 članova žirija, i pjevači, glumci, tekstopisci, i kompozitori. U jednom trenutku su bili u žiriju i Ceca Ražnatović i Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, stvarno stvarno puno. Prošlo je sigurno preko stotinu pjevača. Ova šestorka sada je najbolji žiri i ljudi koji imaju veliki kredibilitet”, a onda je iznenadio sve kada se okrenuo kamerama i poslao direktnu poruku Mariji Šerifović: “Marija, ako ovo gledaš, nemoj molim te da napustiš naše takmičenje. Ma dajte, žiri ostaje takav kakav jeste, a u sljedećoj sezoni imamo sve novo”

Ads