Već godinama unazad Zvezde Granda su najgledaniji muzički takmičarski program koji prati veliki broj gledalaca. Po nekim statistikama, ova emisija ima veću gledanost i od najuspješnijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruge, što dovoljno govori o popularnosti Zvezda Granda.

Ovo takmičenje je uspješan spoj mladih talenata koji na ovaj način pokušavaju da prokrče svoj put prema slavi, zabavnih voditelja i iznad svega zanimljivih članova žirija koji nekada zasjene sve ostale svojim ponašanjem i komentarima.

U ovom takmičenju su svoje uspješne muzičke karijere započeli mnogi danas poznati pjevači i pjevačice, i bilo je tu svakakvih takmičara, od onih kvalitetnih koje je publika pored malih ekrana obožavala, do onihkoji su činilo se , u ovo takmičenje potpuno slučajno zalutali. Danas ćemo se prisjetiti jednog momka koji je svojim izjavama izazivao pravi šok i nevjericu, posebno među članovima žirija. Ovaj mladić je, nakon što je otpjevao pjesmu kojom se predstavio, a na pitanje Saše Popovića da kaže svoje ime i prezime , kao iz topa odgovorio da je on sin poznatog pjevača Ere Ojdanića.

Ond aga je Saša upitao kako je Erin sin a ne preziva se Ojdanić, a na to pitanje se dečko brzo snašao i rekao da mu u krštenici piše Ojdanić. On nije prošao dalje u takmičenju jer i nije imao neki talenat za pjevanje, ali poznavajući Eru Ojdanića i njegovu ljubav prema ženama ne bi nas začudilo da je dečko govorio istinu i da jeste Erin sin, kojeg ovaj nikada nije priznao. Članovi žirija su se za glavu uhvatilio nakon ove njegove izjave i ispalili i nekoliko šala naovu temu.

Ads