Svi oni koji rade na televiziji, snimaju emisije, a li i gledaoci kraj malih ekrana su svjedoci da se tokom snimanja emisija mogu desiti mnoge nepredviđene stvari, koje mogu da odvedu cijelu emisiju u sasvim drugom pravcu. Jednostavno nije moguće da se sve isplanira i da sve bude savršeno, onako kako je zamišljeno. Tako su se i mnoge nepredviđene situacije desile i tokom snimanja najpopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a jedna se posebno pamti, kod proglašenja pobjednika

Upravo jedna nezgoda desila se tokom baraža kada je takmičar Bojan Pavlović slučajno udario direktora Granda, Sašu Popovića prošle godine. Naime, sve je to bilo veoma napeto i uzbudljivo, studio je bio prepun emocija, a Popović je po svome običaju imao mikrofon u rukama i na veoma napet način je govorio koji kandidat ide dalje. tako je u jednom trenutku prišao Bojanu te je izgovorio njegovo ime, kao znak da on ide dalje u drugi krug takmičenja, a mladi kandidat nije krio svoju sreću i radost, pa je naglo skočio sa svoje stolice.

Mladi pjevač u tom trenutku nije ni primijetio da je laktom udario Popovićev mikrofon, koji je udario Sašu u usta i polomio mu zub: ”Ne znam šta da kažem, majke mi” – rekao je on drhtavim glasom kada je čuo da nastavlja takmičenje. Za to vrijeme se Popović sklonio malo u stranu te je pitao voditelja Voju Nedeljkovića da li mu se vidi rupa u ustima, a nakon toga je kao pravi profesionalac nastavio da radi svoj posao, kao da se ništa nije desilo. Ovu anegdotu je ispričao upravo spomenuti voditelj u emisiji “Zvezde Granda specijal”, a nije poznato da li je Bojan snosio neke posljedice.

Ads