U nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu ispovijest jednog muškarca koji je odlučio da otvori svoju dušu, pa je ispričao kako je on svoju suprugu prevario i to njoj u inat. Svoju ispovijest ovaj četrdesetogodišnji čovjek je započeo tako što je rekao sljedeće:

“Ja sam muškarac od 40 godina, a moja žena ima 42. Zajedno smo 12 godina i imamo desetogodišnjeg sina. Našu mačku je napala lisica ispred kuće, a moja žena i sin su bili izbezumljeni. Mačka je bila u lošem stanju”, pa je nastavio i rekao da je on u zabuni uzeo telefon svoje žene i dok je čekao kod veterinara, stiglo mu je obavještenje od jednog njegovog prijatelja, a sljedeće što se desilo ga je potpuno šokiralo.

Naime on je otvorio poruku i vidio je sve crno na bijelo da su oni imali aferu, zbog čega je njemu krv udarila u glavu i bio je tolikio ljut ali nije mogao da viče zbog toga što je njihov ljubimac bio na samrti, ali na svu sreću on je preživio, ali on nije osjećao da je pravo vrijeme da se on suoči sa svojom suprugom i time što ga je ona prevarila.

Zatim se sedmicu dana kasnije desila jedna situacija gdje je on svjedočio jednoj saobraćajnoj nesreći pa je morao da ide u policijsku stanicu da svjedoči. Tamo je on upoznao poilicajku koja ima 35.godina i koja je bila slobodna. Dala mu je svoj broj telefona i rekla mu da je slobodno može pozvati ukoliko mu bilo šta zatreba. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads