Cijela Srbija je prije nekoliko dana bila šokirana viješću o smrti mlade Milice Jakovljević koja je pornađena obješena o drvo oraha u dvorištu kuće u kojoj je živjela sa svojim suprugom.

Prva pomisao svih je bila da se radi o samoubistvu a mještani njenog sela koje se nalazi u blizini Smedereva su bili šokirani kada su saznali da je ova majka trogodišnjeg dječaka oduzela sebi život. Njen nestanak je nekoliko dana prije prijavio policiji njen muž Jovan koji je rekao da se ona udaljila iz njihove kuće i da je nema već neko vrijeme a da je od nje dobio samo jednu poruku koja se sastojala od dvije riječi:” Zbogom bebi”.

Za Milicom je bila organizovana i potraga u kojoj su učestvovali svi mještani njenog sela kao i neki iz okolnih mjesta, ali nije bilo rezultata i svi su bili iznenađeni kada je njeno beživotno tijelo osvanulo ispred njene kuće. Njen muž Jovan je tvrdio da je ona imala psihičkih problema i da je bila depresivna i on od njene smrti izgleda neutješno i na društvenim mrežama stalno objavljuje statuse prepune tuge.

Ipak, u komentarima koje ljudi ostavljaju ispod njegovih objava ima dosta i onih koji ga osuđuju i koji smatraju da je on kriv za sve što se desilo a neki ga čak optužuju da je on ubio svoju suprugu. Jedan od komentara posebno bode oči, a njega je ostavio otac preminule Milice koji je napisao da moli sve da mu ne diraju mrtvo dijete i da je ostave na miru, posebno oni koji pišu Bebo nedostaješ mi, izvini što sam te ubio, i slično.Prema pričama komšija i prijatelja Jovan je Milicu varao cijelo vrijeme njihovog braka, a i policiji je bilo sumnjivo jer su na njenom mobitelu našli veliki broj poruka koje je uputila svom mužu sa samo jednim pitanjem:” Gdje si?”.

Ads