Luna Đogani je ime koje ste sigurno bar jednom u životu čulu ako živite u ovom regionu i nebitno je da li pratite rijaliti Zadruga ili ne. Ona je skandalima potresala čitav region zadnjih nekoliko godina i postala je poznata po svojim histeričnim ispadima kao i ljubavnim vezama koje je počinjala u ovom rijalitiju.

Zadruga 3 koja je upravo završena je bila interesantna gledaocima jer su u njoj pored Lune bili i njeni roditelji Gagi Džogani i Anabela Atijas, a to je bilo samo dodatno ulje na vatru kada je Luna u pitanju. Sada je i njena baka Jadranka Polutak ispričala za medije kako je razočarana ponašanjem svoje unuke,ne samo pred kamerama nego i u privatnom životu.

Ona je Lunu odhranila i kako kaže podigla je od kile mesa a ona joj je sve vratila velikom sramotom. Jadranka je zajedno sa Anabelom otišla do Lune i da je vide i porazgovaraju, a Luna je na njih fizički nasrnula i počela je da ludi. Baki i majci je rekla da su obje vještice i da su one krive za njen karakter jer imaju lude gene.

Rekla je i da žali što je sa njima dvjema u rodu i ostavila ih je uplakane. Baka Jadranka kaže da je za nju Luna završila i da njena unuka može da se ponaša kao da je baka već umrla. Jadranka kaže da je Luna monstrum zbog koje je i ona nervno obolila a da je prije bila djevojka za primjer. Jadranka joj nikada neće oprostiti što je udarala i nju i svoju majku i  ne želi ni da joj Luna svijeću upali kada bude umirala.

Ads