Voditelj “Šarenice” emisije kulturno zabavnog karaktera na Javnom servisu RTS-a Žika Nikolić poznatiji kao Žika Šaranice, pričao je nedavno o vezama, brakovima i o tome kako se ljudi u današnje vrijeme jako brzo zasite brakova i veza, te se onda odluče na preljubu.

Povodom toga, u toj emisiji je podijelio i svoje iskustvo koje je nastalo zbog preljube, ali nije nam htio otkriti razloge.

-Desilo mi se da me žena sa svojim ljubavnikom sačeka na vratima, pa me zajedno sa njim prebije na mrtvo ime. -rekao je Žika.

U pitanju je bila bivša supruga koja je odlučila da se razvede, ali nakon toga nije htjela da napusti zajednički stan, te je onda onako kao iz hira dovodila svoje ljubavnike.

-Jednom prilikom kada sam se vraćao iz grada, došao sam do stana, međutim reza na vratima je bila zakačena, te nisam mogao ući. Onda se pojavila ona zajedno sa svojim ljubavnikom i tada sam dobio pesnicu u nos. Dugo nakon toga sam htio da se osvetim, a jednom prilikom sam čak i bio blizu toga, ali na svu sreću da je zdravi razum proradio.

Ads