Jelena Karleuša jedna je od najvećih zvijezda na našim prostorima, koja se na našoj domaćoj estradnoj sceni nalazi nekoliko decenija, i koja se i dan danas nalazi u samom vrhu. Jelena pored svojih hitova i muzičke karijere, javnosti je poznata i po svojoj iskrenosti, kao i time što nema dlake na jeziku i svima kaže ono što misli.

Mi u nastavku pišemo o jednoj veoma zanimljivoj priči koja se desila upravo Jeleni, koja se ovih dana sprema za novogodišnju noć u kojoj će ona nastupiti ispred Skupštine grada Beograda, zajedno sa Marijom Šerifović i Sarom Jo, a koliko se ona raduje pomenutom nastupu kao i novogodišnjim praznicima, ona je to pokazala i na svojim društvenim mrežama. Naime, radi se o tome da je Jelena objavila fotografiju na kojoj se nalazi sa pokojnom majkom Divnom, ispod koje je napisala “Mama, pevam ispred Skupštine za Novu godinu”.

Nakon toga ona je odlučila da napiše pismo Deda Mrazu i da pokaže koje su njene želje, a napisala je sljedeće: “Dragi Deda Mraze, bila sam mnogo dobra u prethodnoj godini. Moja novogodišnja želja je da svi svetski mediji objave kadrove sa mog koncerta ispred Skupštine i da slika mog grada i moje zemlje bude prikazana u najlepšem svetlu! Da zadivimo čitavu planetu! Molim te, Deda mraze, ja znam da sam tvoja najomiljenija zvezda” Vjerujemo da će Jelena kao i svaki put, svojoj publici prirediti noć za pamćenje, i da će njen nastup biti spektakularan. Evo i sami pogledajte fotografiju koju je ona objavila, kao i pismo koje je napisala Djeda Mrazu.

Ads