Početkom mjeseca se desio najočekivaniji porođaj u Srbiji i Bogdana Ražnatović je rodila unuka jednoj od najpoznatijih estradnih zvijezda na Balkanu, Ceci Ražnatović. Tako je Ceca u svojoj 47-oj godini postala baka, a o cijelom događaju i svim detaljima su mediji izvještavali danima.

Tako se pojavio i podatak da je Ceca za dolazak svog unuk a potrošila preko sto hiljada eura, kada se sve sabere, od proslave, preko posebno izrađene kolijevke pa do renoviranja jednog sprata vile za potrebe male bebe. Cijeli ovaj mjesec je bio prilično buran za cijelu porodicu, jer se samo dva dana nakon što su Bogdana i beba izašli iz bolnice i otišli zajedno sa Veljkom u Titel u njihovu kuću, desio jedan nemio događaj.

Tada je Veljko priveden u policiju jer je fizički napao momka koji je galamio ispred njihove kuće. Kada se malo slegla prašina oko ovog događaja, svi su bili šokirani viješću da su i Ceca i Veljko pozitivni na korona virus, pa je Veljko napustio Titel, da ne bi ugrozio suprugu i sina, i sa svojim majkom je bio u karantenu u njenoj vili.

Na svu sreću, njih dvoje nisu imali skoro nikakve simptome i nakon sedam dana su ponovo testirani i nalaz im je bio negativan. Veljko se odmah uputio nazad u Titel, ali se, kako izgleda, neće dugo zadržavati. Prema najnovijim informacijama, radovi u Cecinoj vili su pri kraju, p a Bogdana i Veljko pakuju kofere za preseljenje u Beograd. Ne treba ni spominjati koliko je Ceca sretna što će od sada njen unuk biti svaki dan uz nju.

Ads