Imali smo jako veliku broj ovakvih ili sličnih vesti a evidetno je od ljudi skoro više niako nemaju srama. Nekada sus e ljubavni parovi krili po budžacima i parkinzima u automobilima, a sada ne čudi kada u centru Zemua imamo ljubavni par koji otvoreno vodi ljubav pred očima prolaznika na sve to, imamo i ljude koji ih snime pa onda sve to pokažu i na društvenim mrežama.

Ada Cignalija je tek priča za sebe gde skoro svaki mogući dan imamo neku ovakvu ili slinu situaciju. Čak su se sem strejt parova osilili i gej parovi, a u zadnjihi deset dana, iako je jako hladno na Beogradskoj plaži imali smo dva para muškaraca koji su otvoreno azmenjivali nežn osti.

Međutim, da samo u Srbiji nije ovakva situacija, pokazuje nam i sledeća situacija koja se desila u rusiji, gde je ovaj par propagira staru narodnu izreku, “Da se bolje vodi ti ljubav nego rat”. Stariji par iz Rusije snimljen je kako ima inti mne odnose na klupi jednog parka u Krasnodaru i to pored dečijeg igrališta, usred bela dana. Kako je policija izjavila u saopštenju za javnost, najgore od svega je to,. što ovaj stariji par živi baš u zgradi koja se nalazi tu u parku, pa su oni pred decom odlučili da konz umiraju ljubav.

Inače, već se traga za zaljubljenim starijim parom, a kaa se privedu pred lie pravde, dobiće i zatvorsku ali i novčanu kaznu, “Utvrdiće se identitet građana. Preti im administrativna odgovornost po članu o sitnom huliganstvu, koji predviđa kaznu lišenja slobode do 15 dana” – saopštila je pres-služba regionalnog Ministarstva unutrašnjih poslova. Kako navodi Telegram kanal koji je objavio snimak, veruje se da je ovaj par kao i 90% rusa u ovom hladnom mesecu je bio pod dejstvom alkoholnih para. Celi video možete da pogledate ovde…

Ads