Politička situacija u Srbiji je totalno drugačija, tu imamo gospodara Srbije Aleksandra Vučića kao i njegov SNS zakojeg se može reći da je popularniji od neke poznate ličnosti u Srbiji. Ako neko od političara bude gost u nekoj od emisija, te su emisije odmah jedne od najgledanijh u regionu. Na prvom je mjestu naravno, predsjednik Aleksandar Vučić a odmah poslije njega ide Ana Brnabić, pa zatim Vojislav Šešelj, Ivica Dačić i na kraju čedomir Jovanović o kojem ćemo danas da pričamo.

Kada je u pitanju Čedomir on je sa svojom strankom napravio stvarno loše rezultate na posljednjim izborima, pa tako da nisu nikako parlamenti, pa tako da se Jovanović dao u skroz neke druge poslove, dok se politikom bavi s vremena na vrijeme. Prije nekoliko dana je bio u velikom centru pažnje kada se prikazivala serija “porodica”, koja spominje dane u kojima se desilo hapšenje Slobodana Miloševića i izručenje Hagu, dok je Jovanović imao jednu jako bitnu ulogu u toj priči.

Svi su ostali iznenađeni kada je sud naredio hapšenje Čedomira Jovanovića, koji je lider LDP-a, a koji se već neko vrijeme nije odazivao pozivima da dođe na saslušanje, zbog postpuka koji je pokrenut protiv njega, jer se sumnja da je 18. jula prošle godine nanio ozbiljne povrede vlasniku Fizio centra, Žarku Ivkoviću. Neki mediji navode da su pozivi Jovanoću bili interesantni preko policije, ali se on nije htio da odazove. Mediji su pisali kako je Čedo napao vlasnika firme Fizio centar, sa teniskim reketom i tako mu zadao nekoliko udaraca.

Ads