Većina ljudi ostane užasnuta kada vidi ili čuje šta je jedan čovjek u stanju da uradi drugome, a svi smo posebno osjetljivi na djecu koja su žrtve jer su mali i nemoćni da se odbrane od napasnika. Ova strašna priča dolazi iz jednog mjesta u Srbiji a radi se o dječaku koji ima samo devet godina i gluhonijem je, a njegov rođak ga je odveo na zabavu sa svojim prijateljima.

Ovi divljaci i zlotvori su dječaka prvo napili a onda se nad njim cijelu noć seksualno iživljavali. Sve ovo se desilo u noći sa prošle subote na nedelju, a majka dječaka je primjetila da nešto nije u redu jer je on cijeli dan ležao budan u krevetu i gledao u zid. Kada ga je pitala šta mu je rekao joj je da ga boli stomak.

Ona ga je odvela ljekaru a tamo su ostali šokirani kada su nakon pregleda ustanovili da je dječak više puta silovan i da ima ozbiljne povrede. Kako kažu ljekari, dječak je zadržan u bolnici i tamo se nalazi već šest dana a stanje mu se popravlja, bar kada je u pitanju njegovo fizičko zdravlje a  posljedice  koji će ovaj užasan događaj ostaviti na njegovu psihu niko ne može ni zamisliti.

Medicinsko osoblje bolnice je o svemu obavijestilo i policiju koja traga za počiniocima. I bez ovog užasa koji je proživio, dječak je imao težak život, jer je i njegova majka žrtva nasilja u porodici a njegov otac je zbog nasilja u porodici proveo dvije godine u zatvoru. On je pušten na slobodu i vrati se da živi sa njima dvoma.

Ads