Premijerka Ana Brnabić je žena koja je jedna od najpoznatijih političarki u cijeloj Srbiji, ona je žena od koje sve kreće i u koju naš predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ima veliko povjerenje. Također, Ana upravlja sa cijelim kriznim štabom Srbije.

Ona je upravo desna ruka Aleksandru Vučiću, a predsjednik jedino njoj najviše vjeruje i dozvoljava da ona donosi odluke koje su nekim ljudima loše a nekada budu i jako dobre. Kada Ana nešto odluči, kao što je prije nekoliko donijela odluku da se vrtići zatvore i da nastava preko interneta ponovno krene i bude aktivna, cijela je Srbija počela da je napada zbog toga. Mediji su puno više zainteresovani za njen privatni život, jer je njena seksualna orijentacija svima jako dobro poznata, i mnogi je osuđuju zbog toga. Ana ima jednu lijepu i zgodnu partnerku kojoj se mnogo žene dive kad god imaju priliku da je vide, ili ako se ona pojavi zajedno sa Anom u javnosti. Iako je Ana osoba koja ne voli da šeta sa svojom partnerkom u javnosti, one su se prije nekoliko dana pojavile u javnosti gdje je jedna doktorica Milica Đurđić zasjenila veliki broj žena sa svojom ljepotom. Ona je bila u jednoj prelijepoj haljini i tako pokazala da ima dobar ukus kada je u pitanju odjeća.

Ana je dobila dijete sa Milicom, ali sa vještačkom oplodnjom a u pitanju je sin kojem su ime dale Igor, i njega javnost još uvijek nije vidjela. Svi misle da to je pametno sa njihove strane kada je u pitanju malo dijete. Već neko vrijeme kruži priča kako će se one da presele i da se njihov novi dom nalazi na Dedinju, da je u pitanju vila gdje je živjela Jovanka Broz. Nikome nije poznato kada će se tačno da presele, ali mediji prate situaciju iz dana u dan, tako da ćemo uskoro imati nove informacije.

Ads