Svjetlana Ceca Ražnatović poznata je kao jedna od najvećih ali i najatraktivnijih pjevačica svih vremena u Srbiji, ali i šire, iako o njoj izvan Srbije baš i ne vole mnogo da pričaju zbog svih dešavanja iz prošlosti. Ceca je jedna od rijetkih pjevačica koja i dan danas može rasprodati sve koncerte, ma gdje god da ih napravi, pa je tako nedavno nastupala i u švicarskom gradu Lucernu, zajedno sa svojim kolegom i prijateljem, Acom Lukasom. Ona je i sama rekla kako joj jako fale nastupi, da se uvijek bolje osjeća kada radi i uživa sa svojom publikom.

Korona je tako poremetila planove i mnogim estradnjacima, pa i njoj, te nastupa sada i nema baš puno, ali se nadaju kako će se situacija uskoro promjeniti. Nakon što se vratila u Beograd, ponovno se posvetila svojoj ulozi bake, ili kako je mnogi zezaju “srpske babe”, što ona nikako ne voli jer kaže kako sebe ne smatra nikakvom babom sa 47 godina, ali je priznala i da svoje unuče voli više nego išta na svijetu i da joj je to najljepša obaveza koju ima. Inače, za Cecu niko ne bi rekao da je baka, obzirom da izgleda fantastično, ali to nije uvijek bilo tako.

I ona, kao i mnoge druge poznate ličnosti, voli da radi na sebi, pa je tako promjenila i svoj osmijeh, odnosno zube. Moramo priznati da je puno ljepše sada nego ranije, a toga je sigurno svjesna i ona jer se ne prestaje smijati. Naravno, Ceca nije jedina koja je uradila takvu promjenu, jer skoro nijedna poznata ličnost nema isključivo prirodne zube.

Ads