Ona je jedna od najvećih estradnih zvijezda Balkana, žena koja je napravila ogromnu karijeru i folk muziku digla na viši nivo, obzirom da su njene pjesme među najpopularnijim pjesmama na ovim prostorima, pa čak i one koje su stare preko 20 godina, što samo dokazuje da je ona još i tada bila ispred svog vremena. Čak je i njena najveća “neprijateljica”, Jelena Karleuša znala izjaviti da iako ne cijeni Cecu, smatra kako ima dobre pjesme, barem one starije.

Naime, Ceca je nakon smrti svog muža Željka Ražnatovića Arkana dugo bila sama, a čak i par veza koje je imala čini se ni sama nije shvatala dovoljno ozbiljno, jer se nije puno eksponirala javno, a svaki put kada bi pričala o ljubavi, spominjala bi najčešće svog preminulog supruga kojeg očito nikada nije prebolila. Međutim, ako je vjerovati natpisima u medijima, ali i fotografijama koje su uhvatili paparaci prije par dana, stigla je nova ljubav i u njen život. Naime, kako srbijanski mediji saznaju. Ceca je već neko vrijeme u vezi sa mlađahnim Bogdanom Srejovićem, koji je od nje mlađi oko 8 godina. Naime, kako se saznaje, njih dvoje upoznali su se na jednom rođendanu, nakon toga su izlazili par puta, a onda se rodila simpatija i ljubav između njih.

Nakon nove godine, Bogdan i Ceca su se počeli pojavljivati i u javnosti, pa su ih tako odmah snimile i kamere, a prve fotografije u sada ekskluzivno izašle u javnost. Kako se može vidjeti, njih dvoje baš uživaju zajedno, a Cecu već dugo nismo vidjeli ovako nasmijanu i vedru, te je očigledno da joj Bogdanovo prisustvo godi.

Ads