Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima, ali i jedna od najkontroverznijih, obzirom da se njeno ime baš i ne spominje u dobrom svjetlu izvan Srbije, ali ono što je činjenica jeste da se njene pjesme ipak vrte na cijelom Balkanu, pa čak i u državama gdje nije dobro došla. Iako su mišljenja o njoj vrlo podijeljena, Ceca ne voli takve stvari puno da komentariše, nego pokušava ignorisati sve te navode i živi svoj život. Pored toga što ima uspješnu karijeru, Ceca je i veliki humanitarac što malo ko zapravo zna.

Ona je u više navrata donirala novac u humanitarne svrhe, ali se nikada nije voljela hvaliti time javno i malo ko zna koliko je novca tu zapravo u pitanju, a vrlo rado se odaziva i na humanitarne koncerte. Pored toga, sada su postali aktuelni i apeli za pomoć preko društvenih mreža, a i sama Ceca svako malo objavi neki humanitarni apel, pogotovo kada se radi o djeci i mladima, što im mnogo znači, jer ona ima veliki broj pratilaca, pa ako i pola od tih ljudi pošalje poruku, može se skupiti velika svota novca. Ceca je tako odlučila podijeliti jedan vrlo težak apel za pomoć malenoj Dariji.

Na svom storiju je podijelila sliku sa apelom a iznad je napisala “Za Darijin život HITNO je potrebna pomoć”, te je dodala da je malena Darija sa Kosova i Metohije. Ova hrabra djevojčica bori se sa cerebralnom paralizom i epilepsijom a bez kisika je ostala usred produženog porođaja, te se od tada bori za svoj život. Ako želite pomoći ovoj djevojčici, pošaljite poruku 358 na 3030.

Ads