Vrijeme je da malo pišemo o nekim zanimljivim temama, jer crne hronike, i vijesti koje su povezane sa njom nam je i previše u poslednje vrijeme. Kada su u pitanju svadbe i veselja u Srbiji, uvijek imamo neku zanimljivu situaciju koja se desi, i koja se danima prepričava jer je na sve ostavila jak utisak. Tako vam mi donosimo u nastavku jednu sličnu priču. Naše poznate ličnosti su morale ići na primoranu pauzu zbog cijele situacije sa korona virusom, ali ta pauza je trajala mnogo uže nego su to oni planirali, tako da vjerujemo da su i oni sami jedva dočekali da ponovo počnu nastupati.

Mnogi od njih su za to vrijeme našli neku drugu zanimaciju neki su otvorili svoje You Tube kanale pa su postali influenseri poput Marije Šerifović i Darka Lazića, neki od njih su na sopstveni rizik išli po privatnim slavljima, a razlog tome je jednostavan, tu su bile velike pare u pitanju. Od kako je došlo do popuštanja mjera, i od kako su ponovo počeli nastupi naši poznati rade punom parom. Tako je prije neki dan naša poznata pjevačica Ćana, pjevala na jednoj svadbi u okolini Valjeva i napravila je totalni haos.

Tako je ona vjerovali ili ne otišla da pjeva na svadbu, a mladenci uopšte nisu znali ko im pjeva, a mladoženja je bio kamiondžija, tako da je on uživao u njenim interpretacijama. Tako se Ćana u pola svadbe pojavila u novom kamionu koji je na sebi imao veliku mašnu, jer je to bio svadbeni poklon, a kada je izašla i zapjevala, nastao je potpuni lom, te je ona napravila atmosferu za pamćenje, a svi prisutni gosti kao i mladenci su jednostavno uživali.

Ads