Lepa Brena jedna je od najuspješnijih pjevačica ali i žena koja je izuzetno ambiciozna i ima smisla za biznis, pa je tako na vrhuncu slave odlučila sa Sašom Popovićem osnovati muzičku kuću Grand, koja je postala jedna od vodećih produkcija na Balkanu. Ona je izabrala savršen tajming za ovako nešto, jer su svi pjevači odmah željeli preći kod svoje poznate koleginice, pa se tako najveća imena nalaze upravo u toj muzičkoj kući. Pored toga, Saša i Brena su nove talente odlučili naći kroz muzički šou Zvezde Granda, koji je također postao vrlo poznat i uspješan.

Brena sa većinom svojih kolega ima odlične odnose, a sa dosta njih se druži i privatno. Ipak, neki pjevači se ne slažu baš najbolje sa njom, a očiti primjer za to je Aca Lukas, koji joj je nekada bio kućni prijatelj, alije nakon incidenta sa njegovom bivšom suprugom i Brenom, odlučio staviti tačku na to prijateljstvo. Ipak, Brena se i dalje druži sa dosta poznatih ličnosti, pa smo tako ove godine imali priliku da je vidimo kako uživa u ljetovanju zajedno sa Draganom Mirković u Monte Karlu. Ipak, ponekada se nekima desi i neka nezgoda pri druženju sa Lepom Brenom, kao što je to ispričao Dragan Kojić Keba, poznati srpski pjevač.

Naime, Keba je u jednoj emisiji  kazao kako je često gost u Breninoj kući i nikada nije imao problema, sve dok ga jednom nije ugrizao njen pas. “Ne znam šta mu je bilo. Možda mu je Boba dao neku rakiju da proba (smijeh). Toliko puta smo bili kod njih, osjetio je vjerovatno da sam prije toga mazio svog maltezera. Morao sam da idem kod ljekara i primio sam tetanus. Ujeo me je onako poveće, snažno”, kazao je Keba, koji je napomenuo da do sada nije imao problema, ali je moguće da se dese i ovakve stvari.

Ads