Nekada jako popularni pjevač narodne glazbe Dušan Kostić okončao je svoj život na tragičan način i pod okolnostima koje su ostale prekrivene velom tajne. Niko ne zna zašto se odlučio na baš tako radikalan potez i korak.

Kratko izvješće vlasti nije puno otkrilo. “Bilo je to u 18.50, 13. svibnja 1996.”, navodi se u kratkom policijskom izvještaju. Navodi se da je Dušan Kostić”viđen kako skače preko ograde pančevačkog mosta, između stupaca 39 i 41, odakle se više nije pojavio živ”.

Davno je otišao, nenajavljeno i neočekivano. Pravi razlozi su vjerojatno što nitko nikada neće znati, a njegova supruga Nevenka i njihove kćeri tvrde da se ne razumiju baš puno, u sve to pto se tada desilo.

U cijelom je slučaju puno nelogičnosti. Jedini svjedok navodnog samoubojstva,  nije siguran da je to bio Duško Kostić. Izjavio je da je vidio samo čovjeka kako skače – otkrila je Nevenka u tom izvještaju. Na mjestu događaja pronađena je Duletova torbica s osobnim dokumentima.

Nekoliko dana nakon tragedije stiglo je kratko pismo na adresu gospođe Nevenke, kao i adresa kuće Duškovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živio posljednjih dana – volim te, oprosti mi.