Već se u nekoliko navrata pisalo o tome kako su poznate pjevačice Milica Todorović i Slavica Ćukteraš obje pozitivne na korona virus i kao se nalaze u kućnoj izolaciji u Miličinom stanu.

Slavica je prve simptome kovida osjetila prije nekoliko mjeseci i odmah je otišla na testiranje koje je pokazalo da je pozitivna na kovid. Nekako u isto vrijeme to se desilo i Milici Todorović, a pošto su njih dvije dobre prijateljice odlučile su da izolaciju provedu zajedno. One su se pridržavale svih mjera i upustava koja su dobili od ljekara ali im se stanje nije popravljalo i stalno su imale visoku temperaturu.

Posebno se Slasvica loše osjećala pa je svaki dan išla u bolnicu na infuziju a kada je prošlo 14 dana ponovo su testirane ali su i dalje bile pozitivne. Tek nakon trećeg testa koji su uradile nedavno Slavica je bila negativna na koronu, ali se ona i dalje nije osjećala dobro. Primljena je u bolnicu zbog visoke temperature koja nije nikako spadala a nalazi su pokazali da sada ima gnojnu anginu i doktori su joj dali antibiotike.

Nakon što joj je temperatura i dalje rasla Slavica se javila u hitnu pomoć i ponijela je svoj negativan test na korona virus . Ipak, ljekari su imali bojazan da bi opet mogla imati koronu pa su je testirali i ustanovljeno je da je negativna ali i da je njen organizam razvio i antitijela. Pjevačica je na svom profilu na Instagramu zahvalila svima, posebno osoblju u bolnici kao i onima koji se brinu za njeno zdravlje.

Ads