Poznata pjevačica Mira Škorić već je decenijama aktuelna na srpskoj estradnoj sceni, a iza sebe ima veliki broj hitova koji su vrlo popularni čak i danas, pogotovo kada se uzme u obzir da se veliki broj njenih pjesama i dalje vrti po radio stanicama, ali i na splavovima i u kafanama. Mira je najveću popularnost doživjela 90tih i u prvoj deceniji 2000te, a danas, iako je još uvijek aktuelna, manje se pojavljuje u javnosti, a i ne izdaje više toliko pjesama kao prije.

Sada je više posvećena nastupima, kojih ima dosta jer je i dalje dosta tražena, ali su se mnogi iznenadili kada su je vidjeli u javnosti. Naime, Mira je uvijek imala prepoznatljivo lice i po tome se isticala od mnogih, ali se definitivno vidi da se dosta promjenila, i to najviše uz pomoć nekih estetskih zahvata. Ono što mnogi znaju da joj je najviše smetalo je bio nos kojeg je nakon nekog vremena operisala, kao i razmak među zubima koji je riješila još prije nekoliko godina. Ipak, kada je objavila sliku na društvenim mrežama, mnogi fanovi su bili zbunjeni onim što vide.

Naime, mnogi su prokomentarisali kako se Mira potpuno promjenila i da više uopšte ne liči na “staru sebe”, a onda su krenuli u raspravu oko toga da li je bila ljepša ranije ili danas, pa tako jedni tvrde da je ona bila dosta ljepša kada je bila prirodnija, dok drugi tvrde da sada izgleda bolje neko ikad. Šta vi mislite o svemu tome? Pišite nam u komentarima.

Ads