U danšnje vreme, jako je puno bahatosti u estradnim vodama, a u sve to do sada smo se uveriti jako puno puta. Ona stara narodna poslovica koja kaže, d aje najgore kada beda dođe do para, tada se najviše pokaže njegov ili njen karakter, a ispade da je 90% estrade, upravo tako. Pare itekako promene čoveka, pa oni stariji vole da kažu, da ako želite da proverite kakva je neko osoba, onda definitivno morate da mu date pare u ruke, i onda ćete da saznate kakva je to osoba u stvari. Baš iz tog arzloga kada neke priče dospu do javnosti, oni se itekako zgade svojim fanovima, ali i prijateljima iz detinjstva, koji im preko noći okrenu leđa.

Međutim, isto tako imamo i osoba sa estrade koje sve to foliraju, odnosno afere i svađđe da bi dobili na publicitetu. Karleuša, Ceca. Dara su definitivno prvaci u celoj ovoj priči, ali oni stariji ipak to ne rade, i kada se zakače to je onda za ozbiljno, a mi vam u nstavku današnjeg članka donosimo žestzoku svađiu i aferu između Biljane Jevtić i Lepe Lukić, o kojoj se danima pisalo u svim balkanskim medijima. Sve je krenulo kada je lepa Lukić izjavila da joj se ne sviđa što mlađi ljudi više ne kupuju kasete, ploče i ce deove, nego sve to prate na ju tjubu. Biljana Jevtić je odmah dodala da njen sin kada želi da sluša muziku na ju tjubu samo ukuca lepa Lukić, a tamo ništa ne izađe.

To je i više nego logično, jer na spotifaju, ju tjubu i ostalim platformama, nigde nema Lepe Lukić. Definitivno je izgubila kontakt i korak sa modernim vremenima, a ova izjava je bila definitivno deo njen ljubomore, ali šta da se radi?

Ads