Da srpska starleta Stanija i Kristijan Golubović nisu u dobrim odnosima jasno je već i pticama na grani. Kristijan brutalno i bez imalo obzira priča kojekakve gadosti o Staniji i zna da dobro pretjera bez obzira da li je istina ili ne ono što govori.

Sade i Stanija odlučila da mu odogvori na njegove prozivke i nije bila ništa manje brutalna od njega. Ona je tako na svom profilu napisala jednu podužu objavu u kojoj se lično obraća Goluboviću, kako je rekla “njegovim jezikom”, mada to nije njen stil. Ona je rekla da je sam porekao svoju izjavu da je ona bila trudna s njim i abortirala kada je rekao da je pila pilule z aposle. Ona postavlja pitanje Kristijanu da li je svojoj ženi priznao kako je cvilio za njom i kako joj je nudio brak i pisao joj poruke na viber i molio da se vide.

Stanija mu je poručila da ona nije Balerinka koju je Kristijan izbacio sa farme i sa kojoj je varao svoju ženu i kojoj jei nos slomio i da će on Staniju gledati svaki dan u rijalitiju u septembru i slušati šta ima da mu kaže. Ona je dodala i da joj je Kristijan uzeo 12 hiljada eura, a da glumi nekog kavaljera i džeka.

On bi joj trebao biti zahvalan što ga nije prijavila policiji za iznudu i reketiranje. Pored toga Stanija  je poručila da za sve Kristijanove laži i klevete o njoj idu i tužbe pa neka ih dokaže na sudu ako može. Na kraju mu je obećala da će se njih dvoje još tjerati kada počne rijaliti i poručila mu da se vide u Zadruzi 4.

Ads