Društvene mreže prepune su raznih priča, ispovijesti i još mnogo toga što je ljudima veoma zanimljivo, pa takve stvari se iz dana u dan sve više gledaju i čitaju. Pozitivno je to što tu uvijek možemo da nađemo nešto što će nas nasmijati do suza, i gdje možemo pobjeći od ove ružne svakodnevnice, i vijesti o crnoj hronici koja je prisutna skoro svaki dan.

Tako vam u nastavku donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a koja je vezana za jednu stjuardesu. Naime, stjuardesa indijske avio-kompanije “Spice Jet”, koja se zove Uma Menakši, odlučila je da se malo opusti na jednom letu, na kojem nije bilo putnika, pa je tako malo zaplesala u avionu, a to je naravno izazvalo brijne preglede na društvenim mrežama, ali i lavinu komentara postavljenih ispod okačenog video snimka. Prema pisanju tamošnjih medija, ona je u pozadini pustila poznatu indijsku pjesmu “Mera Yaar”, i onda je zaplesala za svoju dušu, pri tom ne sluteći da će je njena koleginica snimati.

Kada je shvatila da je snima, ona se dodatno potrudila da pokaže svoje plesne sposobnosti, a onda je video snimak objavila na svom Instagram profilu. Odmah su počeli da se redaju komentari, a njenim plesnim sposobnostima očigledno su muškarci bili posebno oduševljeni, koji su počeli da se raspituju za cijene letova i linije na kojima ona radi. Takođe, mnogi su u komentaru željeli da saznaju da li je stjuardesa slobodna ili ima dečka. Evo i sami pogledajte, pa vaša mišljenja nam pišite ispod. Video snimak možete pogledati ovde.

Ads