U nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a vjerujemo da ćete se i sami šokirati ovom pričom. Naime, većina nas ima strah da će nas neko vidjeti dok se kupamo, tako da se mnogi odlučuju da imaju kupatilo bez prozora, ili barem da prozor nije blizu tuš kabine ili kade.

Jedna žena po imenu Džil Sentom koja je iz Tanasija, je odlučila da svoju priču podijeli sa svima, a radi se o tome da je ona jednog dana vraćajući se kući shvatila da njen prozor od kupatila spolja izgleda čudno, jer je primjetila da je na prozoru trebalo da bude neprozirno staklo, a sa ulice se vrlo dobro sve vidjelo, tako da je ona odlučila da napravi jedan test. Tako je ona svog muža poslala pod tuš, a ona je otišla na ulicu da provjeri.

” Osećala sam se kao da me ljudi mogu videti, iako je mat staklo i zato sam zamolila svog muža da se pretvara da se tušira kako bih se uverila u to.” Ona je te večeri snimala svog muža dok je bio pod tušem i shvatila je da se obris njergove figure jasno vidi, i da svako može od komšija da vidi šta se dešava u njihovom kupatilu. Džil je zatim zamolila svoju kćerku da stane kraj prozora gdje se jasno vidjelo da ona na sebi ima bijelu majicu i farmerice. Na kraju ona je došla do zaključka da je bolje da izbjegava dnevno tuširanje gdje se sve vidi, dok se noću vidi samo ljudski obris.

@mama_jill34

His commitment to “fake showering” is impressive 💀

♬ original sound – jillsantom

Ads