Suzana Mančić jedna je od najpoznatijih voditeljki svih vremena – ovo se sa pravom može reći ako se gleda zabavni program, u kojem je ona dominirala kao Loto djevojka koje se i dan danas sjećaju mnoge starije generacije. Suzana je tako započela karijeru, a još tada je mamila uzdahe brojnih muškaraca iz čitave Jugoslavije. Naime, ona je znala i bila svjesna svoje atraktivnosti pa joj tako nije padalo teško da to još dodatno ističe, a svi znaju koliko ona također voli voditi računa o svom izgledu i svom zdravlju. Naime, Suzana i dan danas redovno ide na sve moguće tretmane kako bi zadržala ljepotu i mladolikost a to uključuje i botoks, filere i sva ostala čuda kozmetike danas.

Iako je u godinama, mora se priznati da je Suzana zaista i dalje jedna prelijepa žena, ali isto tako su joj dosta pripomogli upravo ti zahvati koje je radila. Ipak, ona je jedna od rijetkih koja se uspjela održati na sceni više od četiri decenije, a pokušala je i svašta nešto – od voditeljskih poslova do pjevanja. Međutim, ono što malo znamo jeste zapravo njen privatni život, odnosno većina ljudi je nekad čula kako Suzana ima sestru, ali ju je rijetko ko vidio. To je pretežno zato što njena sestra ne voli da se eksponira javno i uvijek bira da ostane u drugom planu.

Međutim, Suzanina kćerka je na društvenim mrežama objavila sliku svoje majke i tetke, a moramo priznati da obje izgledaju odlično. Naravno, Suzana je veoma lijepa žena, ali je i njena sestra za svoje godine prelijepa, a i vidi se da je dosta prirodnija, što je čini još ljepšom.

Ads