Jovana Joksimović i Srđan Predojević postali su jedni od najpoznatijih televizijskih lica u Srbiji koji svakodnevno izvještavaju svoje gledaoce o svim novim dešavanjima u zemlji i regionu, ali također su dovodili i veoma zanimljive goste i pričali sa njima o raznim temama koje su itekako zanimljive mnogima. Njih dvoje su tako postali tandem za uspjeh i jednostavno su navikli da rade zajedno i imaju zajednički tempo.

Upravo zbog toga je njihovo napuštanje jutarnjeg programa, odnosno televizije Prva bilo veliko iznenađenje za mnoge koji nisu mogli ni zamisliti da će ih njih dvoje baš tako brzo napustiti. Ipak, čini se kako oni na kraju nisu uspjeli postići dogovor sa televizijom, a obzirom da menadžment nije pristao na sporazumni raskid i otpremninu, oni su oboje dali otkaz momentalno. Jovana je inače poznata i po tome što je udata za Željka Joksimovića, a 8 godina su već u braku, a zajedno imaju i troje djece, blizance i malenog dječaka. Njihova ljubav cvjeta i dalje kako se čini, a evo kako je Jovana izgledala i u periodu prije Željka.

Naime, ona i Srđan se u zadnjih 15 godina bave vođenjem jutarnjeg programa, a već su promjenili nekoliko televizija. Obzirom da su velo popularni sigurni smo da im neće biti problem uskoro naći novi anganžman. Njih dvoje oduvijek su bili veoma harizmatični, što su i ostali, jedino što se promijenilo jeste njihov izgled i način odjevanja.

Ads