Tema koju vam donosimo u nastavku vjerujemo da će zanimati sve žene, a posebno one koje se nalaze u određenim godinama, i dvoume se šta nositi, a šta ne. Dešavalo se do sada više puta da se žene dvoume oko nekog komada odjeće, misleći kako on nije prikladan za njihove godine, a na kraju krajeva u tome nekako i ima istine, barem kada su u pitanju neki ekstremni primjeri.

Svaki komad odjeće koji je dobro iskombinovan sa ostatkom stajlinga može itekako da bude dobitna kombinacija pa čak i za dame koje su u godinama. Naravno da pod tim ne mislimo da one sada treba da nose šorceve, helanke ili tome slično, ali sa druge strane ne bi trebalo da nose no vreće na sebi samo iz razloga jer su prešle pedesete.

U nastavku vam donosimo priču jedne žene koja je uspjela da nađe pravu mjeru u odjevanju za njene godine, pa njene modne kombinacije na društvenim mrežama prati preko 600 hiljada ljudi, kojima je ona prava inspiracija. Vjerujemo da i vi isto možete u moru ovih divnih kombinacija pronaći nešto za sebe.

U poslednje vrijeme se vodi polemika oko toga kakav stajling se preferira za žene koje se nalaze u poznim godinama, pa su neka od najčešćih pitanja da li one treba i dalje da se oblače moderno kao djevojke ili ne. Upravo zbog ovakvih ili sličnih pitanja mi vam u nastavku donosimo neke prelijepe odjevne kombincije za žene koje se nalaze u određenim godinama, a vi nam kažite šta vi o tome mislite? Pišite nam u komentarima ispod. 

Ads