Subota veče, kada je u pitanju najgledaniji rijaliti Zadruga rezervisan je za emisiju “Pitanja novinara”, ali isto tako i za ulazak novih takmičara, što će i večeras biti slučaj. Naime, na imanje će se ove noći useliti novi takmičar, kojem nije prvi put da bude učesnik Zadruge, a riječ je o Anđelu Rankoviću. Prema saznanjima medija, Ranković od večeras postaje novi takmičar kojem nije strano da mjesecima živi u izolovanim uslovima.

Nema sumnje da će djevojke odlijepiti kada ga vide, jer se to dešavalo i ranije, a on je javnosti najviše poznat po svojoj ljubavnoj vezi sa pjevačicom Teodorom Džehverović u prvoj sezoni, dok je u poslednjoj on bio blizak sa Sanjom Stanković kao i sa Natašom Radan. Zanimljivo je to da je Teodorina majka Gordana jednom prilikom javno govorila o njegovom ponašanju, a otkrila je i to da je ona zajedno sa njima krila njihovu ljubavnu vezu:

“Znate kako, meni je žao sada zbog svega, jer sam ja zajedno sa njima krila tu vezu, znali su svi da se oni viđaju, ali sam ja lagala i vas novinare jer su oni tako hteli. Bitno da se to prekinulo, jer stvarno nikud na taj način nije vodila njihova veza, njega je Teodora mnogo volela, ali stvarno više nije bilo mesta za nju u toj vezi”, pa je nastavila: “Sada slušamo svašta, eto i te prepiske sa Natašom, pa sa Sanjom, Teodora nije za to znala! Smeta joj što je uvlače u rijaliti, ona je pre tri godine iz istog izašla, ali šta da radimo, tako je kako je. Naravno da ne prija sve to što čujemo, eto Tea je bila super sa Sanjom i Matorom, sada čuje da su se Anđelo i Sanja viđali, išli u bioskop, a oni su tada bili u vezi!” Vaša mišljenja?

Ads