Do sada smo navikli da na društvenim mrežama vidimo razne sadržaje, priče, video snimke, slike koje nas jednostavno ostavljaju bez teksta, a tako je i sa pričom koju vam donosimo u nastavku, a po naslovu ste i sami mogli zaključiti o čemu se radi, iako vjerujemo da vam je na prvu djelovalo nevjerovatno.

Naime, radi se o tome da se jedna žena igrala sa trogodišnjom djevojčicom, a koja je tom prilikom doživjela neviđenu sramotu. Žena je dok se spuštala niz tobogan ostala bez gornjeg dijela odjeće, a ovaj urnebesni video snimak osvanuo je na društvenoj mreži TikTok, koja je izazvala brojne reakcije, a komentari su samo pljuštali. Na pomenutom video snimku vidi se žena koja je spremna da se spusti niz tobogan, a iza nje se vidi dijete koje stoji i koje pokušava da je gurne kako bi se ona spustila, ali desilo se nešto neočekivano.

Njena bijela majca ostala je zakačena za ivicu tobogana, tako da je žena na kraju ostala bet majice valjajući se od smijeha, a ono što je najsmješnije od svega jesu zvuci u pozadini, odnosno nekontrolisani smijeh žene koja je čitavu scenu snimila, a tetki je, naravno, trebalo neko vrijeme da dođe sebi od smijeha i pokuša da ustane sa ivice tobogana. Video je za vrlo kratko vrijeme postao viralan i pregledan je više od pet miliona puta, a mnogi su u šali komentarisali kako je trogodišnja djevojčica “dobro znala šta radi”. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo, a pišite nam vaše komentare ispod.

@lollyhodge

aunt slide – can’t stop laughing. funnier everytime

♬ original sound – Lolly Ho Dge

Ads