Đorđe David je jedan od najintrigantnijih članova žirija u poznatom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, pored Jelene Karleuše. Naime, on ima vrlo specifičan stil koji njeguje već jako dugo, a mnogi su ga zbog toga smatrali i pomalo čudnim kada je tek krenuo sa ovom ulogom. Naime, iako je Đorđe David ranije bio poznat kao pjevač, ipak mnogi, pogotovo mlađe generacije nisu baš znali za njega sve dok se nije pojavio u žiriju ovog takmičenja.

Naime, Đorđe David je, što se tiče karijere, uspjeh ostvario kao dio grupe Generacija 5, a kasnije je bio u još nekoliko grupa, da bi nastavio karijeru kao solo izvođač. Đorđe je završio glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, zajedno sa Nebojšom Bakočevićem, Anicom Dobrom i Goranom Radakovićem. David je imao i nekoliko uloga u filmovima i serijama ali je to pretežno sve bilo nešto manje, dok mu je sada popularnost jako skočila, jer se ipak nalazi u jednom od najgledanijih televizijskih programa. Obzirom da je Đorđe više roker, on pretežno uzima kandidate koji idu u tom ili u zabavnom smjeru, ali odrađuje vrhunski posao sa njima. Ipak, što se tiče njegovog privatnog života, zapravo se o njemu vrlo malo zna.

Iako David voli da privlači pažnju na sebe u javnosti svojim smjelim kombinacijama i zanimljivim izjavama, ipak, kada se radi o njegovoj porodici i privatnom životu, Đorđe ne voli baš da dijeli puno stvari sa medijima po tom pitanju. Naime, čak i na društvene mreže slabo postavlja slike obzirom da njegova supruga ne voli da se eksponira javno. Međutim, svi kada god je vide, ne mogu da vjeruju kakva je to ljepotica i kako je mladolika.

Ads