Marija Šerifović, najpoznatija pop pjevačica u Srbiji i šire, jedna je od rijetkih izvođačica ovog žanra koja može napuniti najveće dvorane, a za njene nastupe uvijek se traži karta više.

 

 

Posljednjih godina Mariju smo imali priliku vidjeti kao stalnu članicu žirija na najpopularnijem glazbenom natjecanju u regiji Zvezde Granda, čime je dokazala da je odličan mentor svojim kandidatima, što se ogleda i u činjenici da je natjecatelji u prošlosti Pobjeđuje već nekoliko godina. Marija je pokrenula i vlastiti YouTube kanal tijekom pandemije koronavirusa i ima ogroman broj sljedbenika koji ih svaki dan časti nekim smiješnim videima.

 

 

Marija se deklarira kao dio LGBTQ zajednice i unatoč pokušajima paparazza da snime nju i njezinog partnera, dosad su bili neuspješni jer je ili sama ili uvijek okružena velikim mnoštvom. Njezin stil također je vrlo prepoznatljiv, uvijek možemo vidjeti njezine traperice i majice, te komade garderobe svake žene, poput haljina i suknji, zaokružila je veliki luk i nije htjela napustiti svoju zonu udobnosti.

 

 

No, dok je bila mala, njezinu garderobu i stajling vodila je majka Verika, pa su tako nastale nedavne fotografije Marije Sherifovich u ružičastoj haljini koje su osvanule na društvenim mrežama, a koje su izazvale veliko oduševljenje Marijinih obožavatelja.U opisu uz fotografiju Marija je napisala kako je epizoda s haljinom trajala kratko, odnosno dok nije naučila glasno reći ne mami.

Ads