Današnji članak koji donosimo je više za žensku populaciji, a sigurni smo da veliki broj žena, ali i muške populacije voli da gleda neku tursku seriju. Turske serije su već nekoliko godina postale popularne i glavne na malim ekranim koje prate gotovo pa svi. Samo kada se sjetimo Sulejmana Veličanstvenog kojeg niko nije mogao da propusti da gleda.

Tako danas pišemo o jednom najpopularnijem glumcu koji nam dolazi iz Turske, a radi se o Burak Özçivit, kojeg obožava posebno onaj ženski dio publike. On se najbolje proslavio u ulozi Bali Bega u seriji Sulejman Veličanstveni, a on je jedan od najboljih glumaca već nekoliko godina. On se oženio prije 3 godine sa pooznatom glumicom Fahriye Evcen sa kojom je dobio sina Karana, tada je on velikom broju žena slomio srce, ali izgleda da je on ponovno našao način kako da iznenadi i da slomi srca mnogim ženama koje ga obožavaju. Ovaj glumac ima 36 godina i prije nekoliko je objavio svoju sliku kojom je izazvao veliki broj negativnih komentara. Dobio je više od pola miliona lajkova, ali njegove obožavateljice nisu mogle da sakriju svoje razočarenje.

One su u komentarima iznijele svoje razočarenje a mi smo neke od tih komentara izdvojili: “Jao, što si to napravio od sebe?’, ‘Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovom ružnom frizurom. Izgubio si svu se*sepilnost i ljepotu koju si imao’, ‘Od najljepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih. I onda neka neko kaže da frizura ne čini čovjeka”, ovo su bili neki od komentara. Žene su idalje nadaju da je to bila samo njegova privremena frizura, i da je on svoj imidž morao da promijeni jer snima takvu ulogu u novoj seriji. Ostaje nam da vidimo o čemu se radi. Šta vi mislite o njegovom novom izgledu?

Ads