U ovom članku pišemo o javnim ličnostima, koje su još u bivšoj Jugoslaviji bile itekako poznate, a jedna od njih je i spikerka Staka Đorđević, koja je bila jedno od najpoznatijih TV lica bivše Jugoslavije. Ona je bila jedna od onih koju je domaća javnost prosto obožavala, kako njen fizički izgled, tako i njen prijatan glas, pa je ona s vremenom u odnosu na ostale postala ona na koju je javnost navikla.

Nedavno je jedna novinarska ekipa razgovarala sa njom, a u tih desetak minuta oživjeli su stare uspomene, a u razgovoru poznata spikerka je otkrila kako provodi dane u penziji, pa je rekla: “Živim kao i uvek, aktivna sam, kreativna u okvirima svojih potreba, družim se i kontaktiram sa najvećim zadovoljstvom najpre sa najbližima, sa svojom decom kao i svakodnevno sa starim i novim, pravim prijateljima, sa svojim psom. Svi već znaju da obožavam životinje kao i ljude koji ih vole. Uživam u životu, U periodu u kom smo danas, pazim se potpuno uobičajeno , bez stresa i strahova koji , čini mi se, ljude uvlače u problem. Da, uvek dođem, ako to poželim, na mesta koja me privlače.”

Zatim je ona rekla da se ona prilagođava na društveni život, kao i to da i dan danas nosi štikle kako bi sama sebi pokazala da još uvijek može, a onda je rekla da ono što želi sebi, želi i ostalima jer ukoliko ste iskreni onda nema potrebe da se brinete za bilo šta. Staka je očarala svojim izgledom. Elegantna figura koja svoje godine nosi lagano i na predivan način. Energija koja daje „uput“ da ste mladi onoliko koliko se tako osjećate i da ćete upravo tako i izgledati, a da sve zavisi od misli i raspoloženja, nikako od godina. Evo kako Staka danas izgleda. Pogledajte ispod.

Ads