U nastavku današnjeg članka govorimo o brakovima na estradnoj sceni u Srbiji, mnogo j enjih, ali kada pomislimo na vernost, postojanost i dugovečnost, svakako da ne smemo izostaviti Zoricu i Kemiša. Njih dvoje su nedavno proslavili 35 godina u nraku, a iz njega su dobili i čerku, koja im je dana podarila unuku koja im je definitivno p onjihovim rečima dala dodatnih 10 godina života.

Međutim, pre nego što su se njih dvoje zapravo upoznali, Kemiš je imao i jedan brak pre Zorice, i to sa Vesnom Zmijanac. Da li ste znali možda za ovaj podatak? Sve se dešavalo sredinom 80 godina prošloga veka, a tada je cela estrada brujala o preljubi Vesne Zmijanac, koja je tada slomila srce Kemišu. Međutim, u celo ovvo klupk oj eumeđan i Dragan StojkovićBosanac, koji je za jedno sa Kemišom na estradi faktički od svojih najmlađih dana, a tada su imali jednu situaciju u studiju, o kojoj se itekako pričalo tih dana.

Naime, kada je vesna stigla u studio, kemiš je odmah shvatio da su njih dvoje u vezi, i da se viđaju Kemišu iza leđa. Od tog dana on i Bosanac uopšte nisu u dobrim odn osima, a samo nam sve ovo pokazuje da se prijatelju koliko god bio dobar sa vama, jednostavno se ne sme verovati.

Ads