Mada se to više ili manje očekivalo, ipak su mnogi u Srbiji, ali i u regiji ostali iznenađeni na objavu pjevačice Jelene Karleuše na društvenim mrežama u kojoj je obavijestila sve kako se ona i njen suprug Duško Tošić, nakon 14 godina braka u kojem su dobili dvije kćerke, sporazumno rastaju, da će sva bračna imovina koju su stekli biti prepisana na kćerke te da će ona dobiti skrb nad djecom. Isto tako je Jelena istakla kako se to dešava jer se Duško ne osjeća više dijelom porodice. Nuka i Atina, njihove kćerke sada prolaze kroz veoma težak period u svome životu. Njih dvije nikada nisu krile koliko su vezane uz svoje roditelje, a već neko vrijeme su obje suočene sa velikom porodičnom krizom, te je vijest da će se njihovi roditelji na kraju ipak razvesti ih je duboko pogodila.

Ipak, nakon vijesti i objave o razvodu Jelene i Duška, prva se na društvenim mrežama oglasila njihova kćerka Nika Tošić. Naime, ova djevojčica koja će svoj život nastaviti uz majku i sestru je pronašla način da barem privremeno skrene misli sa ove loše situacije, kroz koju prolazi cijela njena porodica.

Mala Nika Tošić se oglasila na društvenim mrežama te je otkrila svima kako je u najtežim trenucima donijela odluku da trenira i da na taj način izbaci svu negativnu energiju iz sebe, sa kojom se u ovom periodu suočava svakoga dana. Bez obzira na tešku situaciju sa kojom se suočavaju i Duško i Jelena trude se da zajedničkim snagama kćerkama olakšaju ovaj period i ne remete im svakodnevne navike.

 

Ads