U nastavku današnjeg članka govorimo o proteklim izborima, koji su u vikendu iza nas održana u Srbiji. Opet je apsolutno sve izdominirao stari/novi predsednik ALeksandar Vučić, koji nije jednostavno ostavio ni milimetar prostora celoj opoziciji. On je definitivno sa svojim delima u prethodne dve godine pokazao da je opet najbolja opcija za svoj narod.

Ljudi su i ovaj puta masovno izaškli na izbore, a kako i ne bi? U prethodne dve godine on je svoj narod pomogao sa nebrojano velikim novčanim jednokratnim pomoćima, što je u doba pandemije korona virusa definitivno bila neprocenjiva stvar. Dovoljno je samo za primer da se pogledaju zemlje u regiji koji ni sa jednim evrom nisu pomogli svoj narod, a kamoli sa nečim drugim.

ASko tome dodamo da je već par puta dizao osnovice penzija za par procenata, kao i to da je povećao i plate, te da je njegova priča od pre dve godine kako će minimalna plata u Srbiji biti 1.500 evra zvučala kaao naučno faantastična priča, sada itekako ima smisla. Mnoge poznate osobe u Srbiji su još u predizbornoj kampanji pokazali simpatije prema Vučiću, a jedna od njih je svakako i Jelena Karleuša o kojoj danas govorimo. Naime, ona se oglasila pred same izbore i poručila, pa kome da dam glas? Nesposobnjakovićima? Moj glas definitivno ide za Aleksandra!

Zato su foto reporteri na Dedinju bili spremni kao zapete puške kada se ona pojavila na glasačkom mestu, a diva je došla naravno obučena uvek orginalno, ali je sve iznenadilo ono što j eimala na nogama. Pogledajte i sami…

Ads