Kada pišemo o Jeleni Karleuši, svi znamo da je ona jedna velika medijska ličnost u Srbiji, kao i širom svijeta, a ona svakim danom sve više i više dolazi do izražaja sa svojim ponašanjem, kao i sa atraktivnim slikama koje dijeli na svom profilu. Jelena Karleuša je osoba koja je jako oštra na jeziku i uvijek je u prilici da nađe nek motiv kako da započne neku svađu ili raspravu. Koliko je moćna, to nam pokazuje situacija koja se desila prije nekoliko dana, kada je u popularnom muzičkom takmičenju Zvezda Granda, upravo Jelena bila ta koja je apelovala da se mlada Vanja Knežić izbaci iz daljeg natjecanja.

Njena kćerka Atina Tošić je postala pravo poznata na društvenim mrežama , i krenula je upravo njenim stopama. Ona je također i kćerka poznatog srpsko fudbalera Duška Tošića, a upravo je ona pravi pokazatelj da jabuka ne pada dalje od stabla. Svi imamo priliku da vidimo da je Atina prava slika i prilika svoje majke, a ona je isto prava ljepotica i prati majku u svakom mogućem koraku. Osim što njih dvije imaju iste fizičke sličnosti, one imaju i istu ljubav prema kamerama i šminkanju. Ne može da prođe ni jedan dan a da ne objavi ni jednu sliku na Instagramu. Osim Instgarama Atina je jako poznata i na TikToku, a svi mogu a pogledaju njene klipove, i postala je popularna na cijelom Balkanu.

Malu Atinu na Instagramu prati veliki broj ljudi, čak oko 129 hiljada. Kako možemo da zaključimo da je Atina odlučila da premaši svoju majku, i da postane prava Instagram zvijezda, Jelenu Karleušu danas prati skoro pa 2 miliona ljudi na društvenoj mreži Instagram.

Ads