Kada je riječ o saobraćajnim nesrećama one su u poslednje vrijeme baš učestale, ali i ostale vijesti koje su povezane sa crnom hronikom. Ljudi su mnogo neoprezni u saobraćaju, pa ih tako nimalo nije briga kako će voziti, a jedan od primjera je i to kada je žena nedavno udarila djevojčicu na pješačkom prelazu, pa je odmah otišla, a nije ni izašla iz auta kako bi provjerila da li je sa djevojičom sve uredu. To govori o tome koliko je ne samo ona nego i mnogi drugi koji su nemarni, ali i o kulturi današnjih vozača.

Ali ona je uhvaćena samo 500 metara od mjesta na kojem je udarila djevojčicu tako da joj bijeg nije uspio. Naravno da se u velikim gradovima, poput Beograda podrazumjeva da ima mnogo saobraćaja pa samim tim i gužve su normalne, pa onda samim tim postoji i veći rizik za saobraćajne nesreće. Tako se i na Dorćolu desila saobraćajna nesreća, o kojoj ćemo mi danas pisati, a jedan od saučesnika u tome je bio i počasni predsjednik Crvene Zvezde, Dragan Džajić.

Naime on se nalazio na suvozačevom mjestu u crnom mercedesu, a najgore od svega toga jeste to što su oni udarili čovjeka koji je bio na biciklu, i to na pješačkom prelazu, dok je njemu bilo otvoreno zeleno svjetlo. Na svu sreću Hitna pomoć je došla brzo, ali biciklisti nije bila potrebna nikakva intervencija, jer je on na svu sreću prošao bez povreda. Došla je i policija, koja je uzela izjave od Džajića i njegovog vozača. Sugurno da smo svi istog mišljenja, a to je da svi vozači trebaju imati malo više opreza, jer neće svaki put biti bez povreda.

Ads