U nastavku današnjeg članka kao što i sami možete da vidite govorimo o Ani Bekuti, koja se napokon aktivirala sa ssvojom karijerom. Verujemo da ste svi upoznati kako j ebila u velikom “kanalu”, kada je preminuo krajem prošle godine njen zaručnik Milutin Mrkonjić Mrka, a ona je bila u tolikom šoku, da je na dva meseca napustila i žiiri Zvezde Granda. Saša Popović je razumeo celu situaciju, te jedopustio da je nema par emisija, a ona je na sve to otkazala celi decembra po pitanju nastupa, i nije je nigde bilo do novogodišnje noći.

Naime, uz pomoć svojih unuka ona je prevazišla celu krizu, te je okrenula novu stranicu i nastavila sa svojim životom. Tako je 1 i 2 januara nastupala u Banja Luci, za novogodišnje praznike. Očistila je celi stvar od Milutovih stvari, a sebi za uspomenu samo je ostaila njegov omiljeni džemper, koji i dan danas stoji na istom mestu kada ga je poslednji puta i obukao.

Ona se sada u potpuunosti posvetila sebi, te je napokon krenula da radi na sebi, a joga koju je intenzivno prekinula nakon Mrkine smrti, sada je ponovo aktivirala, te ako je imate na Instagramu definitivno možete da vidite, da Bekuta iako je već u zrelim godinama, izgleda sjajno, Kako sama kaže za srpske medije pravilna ishrana, i svakako puno vežbe je zaslužno za sve to. Sada se društvenim mrežama širi snimak njenog nastupa iz 2009 godine, kada je žena definitibno propala kroz binu, a kada se ustajala pogledala je kamermana i pitala da li je ovo snimljeno? Kada je potvrdno odgovorio, ona je rekla:”Ajme, majko..:”

Ads