U današnjem članku se bavimo jednom jako zanimljivom i interesantnom temom, a riječ je o estetskim zahvatima, koji su u poslednjih nekoliko godina uzele velikog maha. Nekada je važilo da na ove operacije i intervenicije idu samo mnogo bogate osobe, koje sebi tako nešto mogu da priušte, s obzirom na to da su cifre bile da vam se zavrti u glavi.

Međutim to se promijenilo, cijene estetskih zahvata više i nisu toliko visoke, a sada možemo svjedočiti da je skoro svaka cura ili žena na sebi uradila neki zahvat, i korigovala ono čime je bila nezadovoljna. Zanimljivo je i to da i mnogi muškarci idu na ove zahvate. Sve to je nekako i normalno ukoliko se radi u nekim granicama, ali itekako smo do sada vidjeli da je neko u tome ipak pretjerao.

Mi u nastavku pišemo o jednoj ženi koja ima 52.godine, a koja se zove Alegra Kol, i ona je opsjednuta estetskim korekcijama. Ona ima ogromne grudi i zadnjicu, kojima se redovno hvali na Instagramu. Alegra je na početku imala želju da ima figuru pješčanog sata, a onda je ipak odlučila da ide korak dalje. Ona je u grudi ubrizgala po 4.600 kubika silikona kako bi dostigla obim od 137 centimetara. Pored toga ona je koristila botoks, stavljala je filere u usta i uvećala je zadnjicu, a na svom Instagram profilu ona je objavila video snimak uz koji je napisala: “Kada ti zadnjica postane tolika da moraš da isečeš veš.

Pet rundi injekcija za zadnjicu, šesta će biti u januar. Ispod pomenutog video snimka komentari su se samo nizali, a neki od njih glasili su: “Prelepo, jedva čekam da te vidim posle desete runde”, “Već izgledaš prelepo. Volim te. Nemoj na šestu rundu.” Ipak bilo je i onih koji su je osudili i kritikovali zbog toga. Video snimak pogledajte ovde.

Ads