Prošle godine, nekada u isto ovo vreme vest broj 1 u celoj regiji je definitivno bilo to, što je Ceca Ražanatović definitivno nakon sigurno 10 godina ponovo ušla u jednu emotivnu vezu, a kada su svi pomislili da je u pitanju neko sa estradne scene, svi se iznenadili kada su videli da je u pitaanju ćovek koji nema veze sa estradom, a njegovo ime je bilo Bogdan Srejović.

NIko nije mogao da poveruje da je u pitanju menadžer beograddskih restorana, a njih dvoje su na šok cele javnosti prekinuli u januaru ove godine. Sve je bilo jasno, kada je Ceca sama otišla na Bahame, a on je sa prijateljima i ćerkom bio na Zlatiboru.

Jako brzo su se oglasili i rekli da je emocija jednostavno na kraju i nestalo, a i sam Bpgdan je bio takvog stava, a njihov prekid definitivno neće pokvariti njihovo jako veliko prijateljstvo. Čak su ostali i na Instagramu, i nije dse desilo ono što se dešabva u 90% slučajeva da se zamrze i otprate sa ove društvene mreže.

Tako je Bogdan odamh uzeo svoje stvari i iselio iz Cecine Vile, i iznajmio stan jako blizu Beogradske Arene gde ima restoran i gde zapravo radi. Ceca se još jednom oglasila i rekla, kako je sasvim normalno da i ona sama bude zaljubljena. Mislite li da su njih dvoje ikada bili u emotivnoj vezi?

Ads