Javnosti je već uveliko poznato da suprug Lepe Brene već godinama muči veliku muku sa kilogramima pa je usled toga svega ugrozio i svoje zdravlje, a izgled bivšeg najboljeg tenisera Bobe Živojinovića posebno brine njegovu lepšu polovinu, Lepu Brenu.

On je svojoj ženi Breni u nekoliko navrata obećavao kako će povesti računa o svojoj ishrani, ali po svemu sudeći on se vratio na staro te pored brojnih dijeta i režima, ponovno se ugojio desetak kilograma, jer po pisanjima medija, jede krišom da ga niko ne vidi. Tako se on prošle nedelje pojavio na jednom gradskom događaju, pa je izgled Bobe Živojinovića mnoge šokirao i iznenadio, a kako piše portal usled gojaznosti teško se i kretao.

Pored muka sa kilogramima, Boba se požalio prijateljima i kako supruga više sa njim ne želi nigde da se pojavljuje. “To veče društvo mu je pravio najstariji sin Filip koji jedini ide sa njim kada treba. Kako se šuška, Brena je ljuta i rekla mu je da ako ne bude smršao javno će da ga kritikuje! Mnogo se brine za njegovo zdravlje, a on zbog kilaže ima problema i sa holesterolom, šećerom i masnoćom što nije dobro.

Pred Brenom ništa ne jede, a onda krišom jede sve što ne treba. Stalno ga kritikuje i nervira se, jer kao bivši sportista treba mnogo više da vodi računa o svom zdravlju, ali ne vredi. Plaši se za njega, sve je tromiji i sve mu nekako teško pada, a imaju puno poslova koje su započeli. Ako se ne urazumi, kako mi je rekao, zapretila mu je da će ga ostaviti pod stare dane”, otkrio je on za portal. Veliki strah koji ima najveća balkasna zvezda po svemu sudeći su opravdani, a da li će Boba prihvatiti dobronamerne savete bližnjih te povesti više računa o svom zdravlju, pokazaće vreme.

Ads