Svet je konstantno pun misterija koje se jako teško mogu pojasniti u današnje vreme, jer nikada ne znammo šta se može desiti sutra. Doza mistike je uvek ono što nas itekako privlači u svakom segmentu života. Čim je nešto na dohvat ruke, i lako osvojivo, onda to i nema toliku čar, pa se onda neko i ne zanima toliko za tu stvar.

@geebeetv

This shouldn’t have been uncovered…#hiddenroom #scary #haunted #crazy #renovation #fyp #oldhousetiktok #oldbook

♬ Oh No – Kreepa

Jako puno puta smo do sada pisali o misterioznim kućama koje su itekako neobjašnjive u današnje vreme, i ako imamo jako moćnu tehnologiju sa kojom je jako lako moguže uraditi montaže, ljudi se opet itekako inetresuje za takve kuće, još kada se nalaze u njihovom okruženju, zanimanje je još veće.

U nastavku vam tako danas donosimo jednu priču sa tik tok, gdee je mladi bračni par kupio kuću koja vekovima nije korištena, a kada su krenuli sa renoviranjem sledio je užas za užasom. Naime, iza stepenica je bila gipsana ploča, koju kada su razbili pronašli su mala vrata iuza kojih je bio užas. Naime, u crnoj vreći je bila biblija koja je kukom bila obešena na plafon.

@geebeetv

Part 2..Might just sell the house and abandon the renovation…#hiddenroom #scary #haunted #crazy #cursed #renovation #fyp #oldhousetiktok

♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

Na potkrovlju su onda našli stari zatvoreni sanduk, a kada su ga otvorili unutra je bila plišana igračka, sa kipićem majke božije kojoj je bilo spaljeno lice. Pored svega toga je stojala i krvava dečija odeća. I na kraju je u ćošku sobe pronađena i stara mašinica za tetoviranje, a pored je stojala mala kutijica koja je bila zakljućana. Ključa nije nigde bilo u sobi…Pogledajte i sami kako je sve to izgledalo…

Ads