O ovome se šuškalo već neko vrijeme, a donekle je bila i potvrđena informacija kada je objavljeno da će Mili preuzeti obaveze muzičkog direktora produkcije Grand, ali niko nije mogao ni zamisliti da bi to zapravo značilo da ostaju bez glavnog i odgovornog koji je i stvorio sada već legendarno muzičko takmičenje Zvezde Granda. Naime, Saša Popović je već ranije prodao svoj udio u Grandu, ali je ipak bilo govora kako to ne znači da se on povlači u potpunosti te da je trebao ostati na mjestu konsultanta i dalje voditi Zvezde Granda.

Međutim, jedan od neimenovanih izvora, kako je objavljeno u srbijanskim medijima, tvrdi kako Saša Popović ima ugovor sa Grandom za još dvije sezone ovog takmičenja, a nakon toga funkciju potpuno preuzima Aleksandar Milić Mili, koji se već priključio žiriju. Održan je i tajni sastanak sa žirijem kao i sa produkcijom, ali je svim članovima zabranjeno u potpunosti da o tome pričaju u javnosti. Spekuliše se već kako je na tom sastanku bilo govora o tome da Saša odlazi jer je bio primoran prodati Grand, zbog toga što nije dao da mu se miješaju u koncept njegovih emisija.

Međutim, kada su članovi žirija saznali da Saša više nije direktor i da će uskoro napustiti Grand, mnogi su se pobunili, pa je tako žiri stao na njegovu stranu i najavili su svoj odlazak u koliko ode on. Kako kaže izvor, Karleuša i Marija Šerifović su odmah jednoglasno odlučile da idu iz žirija, a i ostali članovi žirija su bili u šoku zbog takve odluke.

Ads