Zvezde Granda su i defitivo i dalje svakako najgledanije takmičenje muzičkog tipa u celoj regiji Preko 20 godina traje njeno emitovanje, i ono najzanimljivije svaka sezona je sve geldanija. Tome svakako da doprinosi i sam žiri, koji iz emisije u emisiju ima sve veću slobodu, takoda svaki puta vidinmo nešto novo po ovom pitanju. Sada je u tok ui velika afera u samom žiriju, koji će definitivno sve više i više da podigne samu gledanost, a to je afera u kojoj se našao sam član žirija Đorđe David.

Naime, on je jednoj takmičarki putem viber aplikacije slao kontroverzne poruke se ksualnog sadržaja kao i to da joj je tražio i 250 evra po satu pevanja. Ona je uradila skrinšotove samih poruka, te ga je poprilično osramotila, sam Đorđe David je rekao da je sve namešteno, a sličnu stvar je doživeo i Saša POpović pre par sezona.

Da su također takmičari sve luđi i luđi pokazuje nam i poslednja snimka od emisije koja se emitovala u prošlu subotu. Naime, Ivana Dulić koja ima 32 godine a koja je iz Subotice inače, desilo se nešto što se rretko kome uopšte dešava. Naime, ona je izašla na binu da peva pesmu “Mariš li”, od Viki Miljković a pri tome joj se desilo nešto potpuno neočekivano. Naime u njenoj koreografiji je bilo predviđeno da na sredini pesme odtkopča kajš i da se začas presvuče u drugu odeću, ali joj nije sve pošlo tza rukom, tako da je zamalo ostala gola.

Odmah je na binu potrčala i njena mentorka Ceca Ražnatović, koja joj je pomogla da ne ostane gola, a sama Sanja Kužet je izjavila da je sve bilo i više neugodno za gledati.

Ads