Tanja Savić se u poslednjih par meseci itekako aktivirala pre svega na muzičkom planu. Kako je raskrstila sa suprugom Dušanom, i napokon sredila porodični život i situaciju sa samom decom, ona se posvetila svojoj muzici, i ponovo je aktivna na koncertima. Trenutno je u Americi gde ugovara nastupe za predstojeću turneju, a naši ljudi su je tamo itekako poželeli.

Ona se pre par dana pohvalila iz sobe na Floridi gde je odselaa, a tamo je pokazala na 14 februar, na valentinovo fotku poklona kojeg je dobila od posebnog obožavatelja, U korpi je bila hhrpa igrački, slatkiši i cveće. Odmah su to sve povezali sa Draškom Stanivukovićem, a oni to i dalje vešto kriju.

Na Instagramu je itekako aktivna, a izgleda da je i naša Tanja Savić odlučila da krene sa praženjem trendova na društvenim mrežama, te je shvatila da se mora ipak malo više pokazati u pravom, ženskom svetlu. Tako je objavila pre dva dana jednu fotku iz kade, a kada su muškarci videli o čemu se radi, definitivno su poludeli.

Naime, ona je bez ičega na sebi u kadi, a pokazala je tek toliko da zagolica maštu. Komentari su ugllavnom bili pozitivni, a bilo je čak i bračnih ponuda, dok je bilo i onih koji su je osudili, zbog toga što je majka dvoje dece. Šta vi mislite o fotki, je li preterala?

Ads